Levensverhaal

Een waardevolle herinnering voor jezelf en je dierbaren

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, jij ook. Hoe mooi is het om jouw verhaal op beeld vast te leggen en te laten zien wie je was en wie je nu bent? Ik kan jou helpen met het maken van deze tijdloze herinnering voor jouw kinderen en kleinkinderen.

Wat is een levensverhaal?

Een levensverhaal is een bijzonder filmportret van ± 20 minuten waarin jij centraal staat. Het is een combinatie van een interview bij jou thuis en archiefmateriaal zoals oude foto’s. In het levensverhaal komen de grote gebeurtenissen uit jouw leven aan bod, maar ook de kleine intieme momenten worden niet vergeten.

Voordat de opnames van start gaan bespreken we welke onderwerpen er aan bod komen. Na deze voorbereiding ga ik je interviewen en later tijdens de montage verwerk ik de oude foto’s en/of filmbeelden. Uiteraard nemen we overal rustig de tijd voor. Op deze pagina wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Je kunt ook een levensverhaal laten maken van een dierbare, bijvoorbeeld van je vader of moeder. Daarnaast kan de film uitgebreid worden door meerdere personen aan het woord te laten of de geportretteerde in het dagelijks leven te volgen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken.

€750 (incl. BTW)

Het volgende is inbegrepen:

  • Kennismakingsgesprek
  • Opstellen van een filmplan (hierin staat de opbouw van de film en de tijdlijn beschreven) en vragenlijst
  • Opnames van ± 4 uur (interview bij de geportretteerde thuis)
  • Verwerken van archiefmateriaal (zoals foto’s inscannen)
  • Montage van de film van ± 20 minuten
  • Eén correctieronde waarin je eventuele aanpassingen kunt doorgeven
  • Nabewerking (kleur en geluid optimaliseren, muziek en titels toevoegen)
  • Het online plaatsen van de film met wachtwoord
  • Reiskosten tot 20 km (vanuit Berkel-Enschot)

Bijkomende kosten
€0,23 per km reiskosten (na 20 km vanuit Berkel-Enschot)

Maatwerk
Wil je meerdere personen aan het woord laten, op meerdere locaties filmen of een langere film laten maken? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

"Verfilming van mijn levensverhaal was erg spannend en vraagt om professionele begeleiding. Het resultaat beschouw ik als een bijzonder document voor mijn kinderen en kleinkinderen.

Naast technisch vakmanschap in het maken van films beschikt Nico de Laat over uitstekende kwaliteiten om je persoonlijke verhaallijn tot een succes te maken."

Harry Hendriks
Scroll naar top