Ondernemersverhaal

Laat zien waar je voor staat

In promotie- en bedrijfsfilms wordt de nadruk gelegd op de producten en/of diensten die er aangeboden worden. Daar is niks mis mee. Echter, ik geloof dat zo’n film krachtiger wordt als de kijker ziet wie jij bent, de ondernemer, en wat jouw motivatie is om jouw werk tot stand te laten komen.

Wat is een ondernemersverhaal?

In een ondernemersverhaal vertel je wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Dit wordt gecombineerd met beelden die jouw verhaal ondersteunen, zoals klantcontact en beelden van jouw werkplaats, kantoor of winkel.
De focus ligt op jouw verhaal en jouw drijfveren; informeel, persoonlijk en overtuigend.

De opnames vinden op jouw werkplek plaats. Hier ga ik je interviewen en de resterende beelden maken. Uiteraard bereiden we alles goed voor zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zie de werkwijze voor een uitgebreide uitleg. Het resultaat is een pakkende film van 1,5 minuut die je kunt plaatsen op je website en verspreiden op social media. Laat zien wie je bent!

€650 (excl. BTW)

Het volgende is inbegrepen:

  • Kennismakingsgesprek
  • Opstellen van een filmplan (hierin staat de opbouw van de film, doel en doelgroep beschreven) en vragenlijst
  • Opnames bij jou op locatie van ± 5 uur (interview + aparte shots)
  • Montage van de film van ± 90 seconden
  • Eén correctieronde waarin je eventuele aanpassingen kunt doorgeven
  • Nabewerking (kleur en geluid optimaliseren, muziek en titels toevoegen)
  • Reiskosten tot 20 km (vanuit Berkel-Enschot)

Bijkomende kosten
€0,23 per km reiskosten (na 20 km vanuit Berkel-Enschot)

Maatwerk
Wil je een ondernemersverhaal laten maken, maar met uitbreidingen? Zoals een langere film of opnames op meerdere locaties? Dat is uiteraard mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

"Vakmanschap, inlevingsvermogen en klantgerichtheid is hetgeen wat ik heb ervaren bij het maken van mijn ondernemersverhaal waarin het de bedoeling was om mij zowel als mens als coach in een korte tijd te leren kennen. Volgens mij is dat goed gelukt. Ontzettend bedankt daarvoor Nico!"
Marjo Janssen
Projectbegeleiding & Coaching
Scroll naar top